Άμεση ανταπόκριση της Συνεταιριστικής στην αποζημίωση του οινοποιείου “Δήμητρα”

Την προκαταβολή της ασφαλιστικής αποζημίωσης στο συνεταιριστικό οινοποιείο Νέας Αγχιάλου “Η Δήμητρα” που υπέστη μεγάλες ζημιές από την πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά μετά και τις εκρήξεις από τη γειτονική αποθήκη πυρομαχικών της 111 Π.Μ., έδωσε η Συνεταιριστική Ασφαλιστική στη διοίκηση του οινοποιείου.

Οι εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού από τον οποίο εξαρτώνται 7.000 άνθρωποι και ιδρύθηκε το 1918 έχουν υποστεί εκτεταμένες ζημιές και η κατάθεση της προκαταβολής από την πλευρά της Συνεταιριστικής θα συμβάλλει καθοριστικά για την πορεία των εργασιών, καθώς είναι περίοδος συγκομιδής. Μιλώντας σχετικά στο TRT Greece o Λευτέρης Αυγενάκης, Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης είπε πως “η Συνεταιριστική Ασφαλιστική κινήθηκε με εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό και ήδη κατέβαλε ένα γενναίο ποσό σαν προκαταβολή αποζημίωσης για να αποκτήσει την απαιτούμενη ρευστότητα ο συνεταιρισμός”. Εν συνεχεία αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία της πραγματογνωμοσύνης στις κτιριακές εγκαταστάσεις που είναι εν εξελίξει.

Ειδικότερα στο Στις 22 Αυγούστου στο συνεταιρισμό μετέβησαν για να δώσουν την προκαταβολή ο Διευθυντής Πωλήσεων Βορείου Ελλάδας Κώστας Σωλομίδης, ο Σπύρος Τζελέπης επιθεωρητής πωλήσεων και ο εμπορικός διευθυντής Στάθης Γκόργκας.

Μιλώντας στο Insurancedaily o πρόεδρος του συνεταιρισμού, Γιάννης Κίτσιος ανέφερε ότι “η ζημιά είναι μεγάλη αλλά δεν έχει ακόμα εκτιμηθεί. Το θετικό είναι ότι το δυτικό μέρος του συνεταιρισμού έχει διασωθεί και θα μπορέσει να λειτουργήσει. Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική ανταποκρίθηκε άμεσα στη ζημιά που πάθαμε. Ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσει να μας στηρίζει. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της και τον πρόεδρο της, τον κ. Κοντό”.

Είμαστε εδώ για κάθε σας ανάγκη!

Επικοινωνήστε μαζί μας

ώρες εξυπηρέτησης

Θα Μας Βρείτε